29/10/2010

i was going to make a list of everything that's wrong with me that needs to be fixed but i realized i can't make a list of everything. noone understands me. it's been painful breathing all day and i feel weird and it feels like my insides are going to burst.

jag vill inte dö, det är bara svårt att leva liksom.. letat fram telefon nummret till järvapsykiatrin. funderar på att ringa imorgon. men vad fan ska man säga? "jag är trasig, kan ni laga mig?" haahah... idek. jag tänker att även om jag mår dåligt så mår jag ändå inte så dåligt som många andra.. jag tänker att jag behöver ju ingen hjälp, låt det vara och låt tiden hela, typ. men det funkar ju inte, det har inte funkat på fem år. jag tänker att jag förtjänar ingen hjälp, jag skulle ju knappt kunna betala för ett läkarbesök. jag tänker jag tänker jag tänker. jag vill inte tänka längre.

har fått tid på arbetsförmedlingen den 4de. har ingen lust att gå dit. vill inte förklara för en främling varför jag inte brytt mej om att söka några jobb. vet inte hur jag ska göra. jag kollade handläggaren i ögonen och ljög. "jag mår bra nu".

varför då, egentligen. varför ska man må bra? den enda anledningen till att jag vill må bra är tolga. jag vill inte att han ska må dåligt pga mig. men om han inte fanns i mitt liv skulle jag så gärna sitta och stirra i en vägg och bara gråta. bara vara. jag är helt tom och samtidigt är jag full av virvlande tankar och känslor. leker med tanken på att svälja burken av mammas waran piller och kollar på fobi-listan på wikipedia. humans are silly.

No comments:

Post a Comment