18/12/2011

ööööö

har sovit hela helgen, fattar inte riktigt hur jag orkar. sovit 10+ timmar per natt, somnar medans jag kollar på film och anime och gosar med dollar och sover åtminstone flera timmar då. idag sov jag så mycket att jag glömde att äta. ha! fint ändå. imorgon ska jag ta tag i religionsfördjupning som saknar åtminstone 5 sidor och talet som jag aldrig blir nöjd med. märkte för någon dag sedan att min kopia av lovescream har blivit solblekt. lite ledsen. vill ha Epik High LP's (tror inte dom släpps några sådana) i ramar på en vägg i en egen lägenhet.

animes jag kollar på i vinter:
Kyoukai Senjoy no Horizon - endast bläddrat igenom ett avsnitt men verkar helt ok?
Persona 4 - verkar så hiiiiiiiiimla lovande.
Mawaru Penguindrum - kollat igenom nästan alla avsnitt jag redan laddat ner, så himla sjukt rolig och bra och tokig och fin.
Mirai Nikki
Beelzebub
Chihayafuru
UN-GO
Fate Zero

måste också kolla klart på A Channel, Ano hi mita hana no namae wo bokutachi mada shiranai, Denpa onna to seishun otoko och ska kanske kolla klart på Hanasaku iroha.. och har också Lucky Star, Kodomo no jikan, Bakemonogatari och Candy Boy att se på. oj, osv. så lätt att gräva ner sig i sånt här.

2 comments:

  1. Hej, kan du rekommendera en bra webbsida att lada ner anime från? Jag kan inte hitta de flesta på, t.ex., The Pirate Bay. :(

    ReplyDelete